Jak Boeno Thermoskin Dark 7mm - Mand

JB-7MM-M
Bedømmelse 

Våddragt til de kølige dyk med super stretch

Størrelse
2.250,00 kr.
Inkl. moms 2-10 dage
Antal
Varen er på fjernlager

  • Sikkerhedspolitik. Alle oplysninger behandles fortroligt Sikkerhedspolitik. Alle oplysninger behandles fortroligt
  • Leveringspolitik. vi sender med billigste løsning afhentning i butikken er naturligvis gratis Leveringspolitik. vi sender med billigste løsning afhentning i butikken er naturligvis gratis
  • Returpolitik. Alle varer kan returneres inden 8 dage dag skal de være ubrugte og i original emballage Returpolitik. Alle varer kan returneres inden 8 dage dag skal de være ubrugte og i original emballage
Beskrivelse

Jak Boenos super komfortabel open-cell våddragt med ekstra stretch og flot design

Våddragten Thermoskin Dark fra Jak Boeneo, er en våddragt til dykkeren der vil have det bedste. Med den 7mm tykke våddragt, kan den nordiske undervandsjæger holde varmen i længere tid og dermed få mere ud af jagten. 

Det miljørigtige valg til den miljøvenlige undervandsjæger

Våddragten er lavet af Yamamoto Limestone neopren. Et innovativt ikke-petroliums baseret materiale, der giver en langt bedre og mere grøn produktion. Derudover bruges der mindre vand og færre kemikalier og genbrugsmaterialer som gamle bildæk og plastikflasker er en del af produktionen af våddragten. Så har du et grønt hjerte, er denne dragt det rigtige valg. 

Få følelsen af total frihed med våddragten der giver dig optimal bevægelsesfrihed 

Dragten har en høj elasticitet der gør, at du får en stor bevægelsesfrihed når du ligger i vandet. Dragten er todelt, hvilket har den geniale fordel, at der ikke er en lynlås tilknyttet dragten. På den måde får du større fleksibilitet i hele dragten, da en lynlås altid vil gøre dragten mere statisk i ryg-regionen. 

Produktoplysninger
JB-7MM-M
Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv din anbefaling

Jak Boeno Thermoskin Dark 7mm - Mand

Jak Boeno Thermoskin Dark 7mm - Mand

Våddragt til de kølige dyk med super stretch

Skriv din anbefaling

Følg os på Facebook