Nordic Heat

Nordic Heat

Danske Nordic Heat har siden 1995 specialiseret sig i batteriopvarmet beklædning til det aktive friluftsfolk og professionelle. Med en vest fra Nordic Heat er man sikret mod at fryse i fem timer, hvadenten man er på jagt, fisketur eller arbejder udendørs i frostgrader.

Aktive filtre

Nordic Heat Baselayer Bund

Pris 1.095,00 kr.

Bukser i åndbart, svedtransporterende materiale med 8% elastane for maksimal komfort og bevægelsesfrihed. Inklusiv genopladeligt 7,4V batteri og oplader. Hold dig varm inderst inde, med tre varmezoner og tre varmeniveauer. Størrelserne er skandinaviske og du skal derfor vælge den størrelse, du normalt bruger.

Varme undertrøje Top

Pris 1.095,00 kr.

Undertrøje i åndbart, svedtransporterende materiale med 8% elastane for maksimal komfort og bevægelsesfrihed. Hold dig varm inderst inde, med tre varmezoner og tre varmeniveauer. Inklusiv genopladeligt 7,4V batteri og oplader.  Undertøjet er syet efter skandinaviske herre-størrelser – mænd skal vælge den størrelse, de normalt bruger. Damer skal blot vælge...

Nordic Heat...

Pris 395,00 kr.

Med et par varmesåler er det slut med kolde fødder i støvlerne. Batteriopvarmede såler giver varme helt ud i tæerne. Varmesåler fra Nordic Heat sikrer dig en behagelig varme til de kolde fødder på selv en dybfrossen dag. Sålerne er batteriopvarmede og er ultratynd, let og driftsikker.

Nordic Heat Tynde handsker...

Pris 1.595,00 kr.

Glove Liner – tynde, batteriopvarmede handsker, som kan bruges alene eller under eks. et par arbejdshandsker. Varmen sidder langs med alle fingrene, og du kan let vælge mellem tre varmeniveauer ved hjælp af kontrolknappen. Inklusiv genopladelige batterier og oplader.

Håndvarmer med Powerbank –...

Pris 645,00 kr.

Få varmen tilbage i de kolde fingre med en håndvarmer, der samtidig fungerer som USB-powerbank til dit elektroniske udstyr og med indbygget, kraftig lommelygte. Der medfølger nyt 3i1 Multi USB ladekabel og en 220V 2A-lader – Nok strøm til ca. 3 fulde opladninger af en smartphone eller ca. 7 timers håndvarme. Håndvarmer med indbygget powerbank er den...

Håndvarmer 5000mAh med...

Pris 445,00 kr.

Få varmen tilbage i de kolde fingre med en håndvarmer, der samtidig fungerer som USB-powerbank til dit elektroniske udstyr.  Leveres klar til brug med en 2A oplader og nyt 3-i-1 multi USB ladekabel (passer til alle telefoner og tablets). Vælg her mellem to varianter:

Kraftige handsker med varme

Pris 1.595,00 kr.

Tactical Liner – en suveræn vinterhandske til eks. skiløb eller cykling. Disse Tactical Liner handsker giver dig maksimal ydeevne ved at holde hænderne varme og komfortable. 3 varmeindstillinger – op til 5 timers varme. Inklusiv genopladelige batterier og oplader. 100% vind- og vandafvisende.

Luffe med varme

Pris 1.595,00 kr.

Suveræn vinterluffe – med luk-op funktion. Lufferne kan åbnes og fastgøres med magneter, så fingrene bliver frigjorte til eks. arbejde, jagt, fiskeri, ski eller lignende. Varmen ligger på hele overhånden af luffen og kan let justeres i tre varmeniveauer. Inklusiv genopladelige batterier og oplader.

Batterisæt Handsker/Luffer

Pris 595,00 kr.

Ekstra batterier til handsker og luffer Passer til alle Nordic Heat handsker: Tactical Liner, Glove Liner og Hybridluffer, samt Halsedisse-Hue Nyd varmen lidt længere Tag et sæt ekstra batterier med dig og nyd varmen i dobbelt så lang tid. Med et sæt ekstra batterier har du større frihed og er sikker på at holde varmen, selv om der ikke er strøm til din...