• Nedsat pris

Subzero Baltic Våddragt 7mm - UV-Jagt

Bedømmelse 

Subzero Baltic er den ideelle våddragt til undervandsjagt. Både til begyndere og øvede. Våddragten er smidig, blød og fleksibel og designet til de nordiske forhold.

Våddragten til undervandsjagt er unisex.

Størrelse
1.840,00 kr.
1.196,00 kr. Spar 35%
Inkl. moms 2-10 dage
Antal
Varen er på fjernlager

  • Sikkerhedspolitik. Alle oplysninger behandles fortroligt Sikkerhedspolitik. Alle oplysninger behandles fortroligt
  • Leveringspolitik. vi sender med billigste løsning afhentning i butikken er naturligvis gratis Leveringspolitik. vi sender med billigste løsning afhentning i butikken er naturligvis gratis
  • Returpolitik. Alle varer kan returneres inden 8 dage dag skal de være ubrugte og i original emballage Returpolitik. Alle varer kan returneres inden 8 dage dag skal de være ubrugte og i original emballage
Beskrivelse

Subzero Baltic 7mm våddragt er en fremragende open- cell dragt med god fleksibilitet

Vores Subzero 7mm våddragt er en lækker fleksibel og komfortabel open-cell dragt, designet specielt til uv-jagt. Våddragten er to-delt og lukkes med to knapper, så du undgår lynlås og sikrer en mindre vandgennemstrømning og dermed højere varme.
En 7mm våddragt til undervandsjagt, er det vi betegner som en helårsdragt. Du kan ideelt set bruge den i hele vinterperioden, med et par varme og tykke sokker og handsker. Dragten kommer selvfølgelig også med en indbygget hætte, du kan anvende alt efter behov og vandtemperatur.

Våddragten er syet sammen med blind stitch, hvilket betyder mere varme i længere tid

Jo mindre vandgennemstrømning din våddragt har, jo bedre kan du holde varmen. Din krop skal bruge energi på at varme det vand der trænger ind i våddragten op. Jo mindre vand der trænger ind, jo mindre energi skal din krop bruge på at holde dig varm.
Derfor er Subzero våddragten her, syet med det der kaldes Blind Stitch. Blind Stitch betyder, at nål og tråd ikke går hele vejen igennem neoprenen, men kun halvvejs. På den måde kan vandet ikke ledes ind til hunden via tråden og hullet i dragten. Ret genialt.

Simpelt og enkelt design kombineret med små detaljer gør hele forskellen

Med vores mere end 20 års erfaring med undervandsjagt, har vi fundet ud af, hvilke detaljer der kan gøre en væsentlig forskel for oplevelsen i vandet. To knapper i lukningen i stedet for en enkel, gør mere for komforten, end man skulle tro. Lukningen af overdelen er placeret i skridtet. Med kun én knap, vil du føle et væsentligt ubehag i det område. Heldigvis kan en simpel løsning som at tilføje en ekstra knap, løse det problem ganske simpelt.

Vi har placeret en lækker og tyk lade plade på brystet, så du nemt kan lade din harpun uden at blive gul og blå af presset på brystet. Derudover har vi tilføjet ekstra stærk beskyttelse på knæ og albuer, hvilket passer perfekt til jagten efter multe, havørred eller pighvar, hvor du ofte ligger på lavt vand og kan ramme skarpe muslingebanker, sten osv. Den ekstra stærke beskyttelse på knæ og albuer gør også dragten ideel til jagt på vrag og rev.

Produktoplysninger
Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv din anbefaling

Subzero Baltic Våddragt 7mm - UV-Jagt

Subzero Baltic Våddragt 7mm - UV-Jagt

Subzero Baltic er den ideelle våddragt til undervandsjagt. Både til begyndere og øvede. Våddragten er smidig, blød og fleksibel og designet til de nordiske forhold.

Våddragten til undervandsjagt er unisex.

Skriv din anbefaling

Følg os på Facebook