• Nedsat pris

Subzero Artic Premium Våddragt 7mm Uv-Jagt

Bedømmelse 

Subzero Arctic Premium er til dig der tager din uv-jagt seriøst. Du får en utrolig lækker, smidig og fleksibel i en fed camo.

Størrelse
2.950,00 kr.
1.475,00 kr. Spar 50%
Inkl. moms 2-3 dage
Antal
Sidste elementer på lager

  • Sikkerhedspolitik. Alle oplysninger behandles fortroligt Sikkerhedspolitik. Alle oplysninger behandles fortroligt
  • Leveringspolitik. vi sender med billigste løsning afhentning i butikken er naturligvis gratis Leveringspolitik. vi sender med billigste løsning afhentning i butikken er naturligvis gratis
  • Returpolitik. Alle varer kan returneres inden 8 dage dag skal de være ubrugte og i original emballage Returpolitik. Alle varer kan returneres inden 8 dage dag skal de være ubrugte og i original emballage
Beskrivelse

Subzero Arctic Premium våddragten i 7mm er designet til den ambitiøse undervandsjager der vil have en virkelig fleksibel og varm våddragt i et flot camo design

Våddragten er lavet af det bedste yamamoto neopren du kan finde på markedet. Yamamoto er det ypperste indenfor neopren verdenen og sikrer dig en super varm og ekstrem fleksibel våddragt. Våddragten er designet til den nordiske jæger der skal have høj varme, men masser af fleksibilitet. Normalt forsvinder en del af fleksibiliteten jo tykkere en neopren du vælger. Men her får du altså både en fantastisk fleksibel våddragt med masser af bevægelsesfrihed og masser af varme.

Jo længere tid du kan holde varmen, jo længere tid kan du blive i vandet.

Følelsen af total frihed og en eminent bevægelsesfrihed får du med Subzero Yamamoto

Våddragten er en to-delt våddragt og det er der en helt særlig grund til, der både giver dig mere flex og større bevægelsesfrihed. Med en to-delt våddragt slipper du nemlig for at integrere en stor lynlås i dragten, der fjerner en god del af fleksibiliteten i neoprenen. Samtidig minimerer man også vandgennemstrømningen ved at fjerne lynlåsen, da der altid vil trænge vand ind gennem lynlåsen.

Den minimale vandgennemstrømning i våddragten gør at du kan holde varmen længere

Jo mindre vandgennemstrømning din våddragt har, jo bedre kan du holde varmen. Din krop skal bruge energi på at varme vandet der er trængt ind i våddragten op. Jo mindre vand der trænger ind, jo mindre energi skal din krop bruge. Derfor er Subzero Yamamoto også syet med det der kaldes Blind Stitch. Blind Stitch betyder, at nål og tråd ikke går hele vejen igennem neoprenen, men kun halvvejs. På den måde kan vandet ikke ledes ind til hunden via tråden i dragten. Ret genialt.

Flot design og små detaljer der gør en stor forskel for komforten når du er på UV-Jagt

Med mere end 20 års erfaring med undervandsjagt, har vi fundet ud af, hvilke små detaljer der kan gøre hele forskellen. Hvis du nogensinde har haft en todelt våddragt på med kun én knap til lukningen i skridtet, ved du hvor lækkert og meget større komfort det giver, med to knapper i lukningen. Derfor kommer Subzero våddragten selvfølgelig med to knapper til lukningen af overdelen i skridtet.

Vi har placeret en lækker og tyk lade plade på brystet, så du nemt kan lade din harpun uden at blive gul og blå af presset på brystet. Derudover har vi tilføjet ekstra stærk beskyttelse på knæ og albuer, hvilket passer perfekt til jagten efter multe, havørred eller pighvar, hvor du ofte ligger på lavt vand og kan ramme skarpe muslingebanker, sten osv. Den ekstra stærke beskyttelse på knæ og albuer gør også dragten ideel til jagt på vrag og rev.

Produktoplysninger
Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv din anbefaling

Subzero Artic Premium Våddragt 7mm Uv-Jagt

Subzero Artic Premium Våddragt 7mm Uv-Jagt

Subzero Arctic Premium er til dig der tager din uv-jagt seriøst. Du får en utrolig lækker, smidig og fleksibel i en fed camo.

Skriv din anbefaling

Følg os på Facebook