• Nedsat pris

Paralenz Vaquita

Bedømmelse 

Paralenz Vaquita undervandskamera til dig der elsker livet under overfladen? 

Paralenz Vaquita undervandskameraet er et fantastisk actionkamera udviklet til dig der elsker havet og livet under overfladen. Film og tager billeder når du dykker, undervandsjager eller på anden måde udforsker livet under vandet med et action kamera i verdensklasse.

5.550,00 kr.
4.995,00 kr. Spar 10%
Inkl. moms 2-3 dage
Antal
Sidste elementer på lager

 • Sikkerhedspolitik. Alle oplysninger behandles fortroligt Sikkerhedspolitik. Alle oplysninger behandles fortroligt
 • Leveringspolitik. vi sender med billigste løsning afhentning i butikken er naturligvis gratis Leveringspolitik. vi sender med billigste løsning afhentning i butikken er naturligvis gratis
 • Returpolitik. Alle varer kan returneres inden 8 dage dag skal de være ubrugte og i original emballage Returpolitik. Alle varer kan returneres inden 8 dage dag skal de være ubrugte og i original emballage
Beskrivelse

Paralenz Vaquita er et lille, men kraftfuldt undervandskamera med en enkel mission - at gøre det nemt og problemfrit at filme og dele dine undervandsoplevelser

Paralenz har fra dag et af, haft en mission om at gøre det nemt og problemfrit at filme og optage dine dykkeroplevelser. Med det nye undervandskamera, er Paralenz kommet den mission et stort skridt nærmere. Kameraet er lille, men kraftfuldt og laver nogle utrolig flotte optagelser, der samtidig er nemme at dele med dine venner og familie.

Nyt OLED Display gør det endnu nemmere at få det helt rigtige frame på dine optagelser

Den måske største forskel på Paralenz Dive Camera+, er det nye OLED Display, der har gjort det en hel del lettere, at få det rigtige frame på dine optagelser. Nu kan du med sikkerhed sige, at du fik den smukke havskildpade eller den legesyge delfin på linsen. Derudover viser displayet bla. hvor meget batteri undervandskameraet har tilbage og om du filmer eller holder pause. 

Paralenz Vaquita har fået bedre videokvalitet og filmer nu i 4K - giver dig ekstremt skarpe optagelser

Fang de helt små detaljer af livet under overfladen med 4K optagelser. Vaquita skaber de mest levende og smoothest optagelser af både dyre - og plantelivet under overfladen. (4K 60fps / 1080p 240 fps). 

Som altid, er Paralenz' undervandskameraer intelligente og tager højde for dine behov som dykker uden du skal røre en finger

Paralenz designer actionkameraer der er designet til at filme under vand. Kameraet er udstyret med det automatiske DCC™ hvidbalance filter, der selv registrerer hvornår kameraet har behov for et filter. Det gør kameraet ved at beregne dybde og lysforhold, for at sikre optimale farver på alle dybder. 

Nu kan du få dit Paralenz undervandskamera til at starte med at filme automatisk på din ønskede dybde

Det nye Vaquita undervandskamera kan automatiseres, så det automatisk går i gang med at filme på en bestemt dybde. Ved du f.eks. at det fede vrag først fremgår i havet på 17 meters dybde, kan du installere kameraet til at starte med at optage på 17 meters dybde. Så behøver du ikke at røre en finger og kan koncentrere dig om at nyde dykket. 

Dit Paralenz Vaquita kamera samler data fra dit dyk og gør det både sjovt og nemt at holde styr på dine dyk - tracker dine dyk via GPS

Paralenz Vaquita har et unikt sæt af sensorer, der automatisk indsamler data fra dine dyk. Download appen og få overført dine data direkte til din mobil. Fra appen kan du også nemt og hurtigt dele dine optagelser med venner og familie. 

Kameraet måler bla. dybde, temperaturer og lokation ved at tracke dine dyk via GPS.

Vaquitas high-grade aluminiums krop, passer perfekt i din hånd og tracker dine dyk via GPS

Undervandskameraet er lavet af high-grade aluminium og passer som fod i hose i din hånd. Derudover er kameraet super nemt at betjene, selv med neoprenhandsker på. Du kan selvfølgelig også montere det på din maske eller dit dykkerudstyr.

Paralenz Vaquita er vandtæt helt ned til 350 m

Dyk helt ned til 350 m med dit undervandskamera. Kameraet er lavet af marine-grade aluminium og kan tåle trykket på hele 350 meters dybde, uden at tage vand ind. 

Hvad er en Vaquita egentlig?

Hvorfor Paralenz har valgt at kalde deres nye actionkamera for Vaquita ved vi egentlig ikke, men et bud kunne være, at kameraet er et lille og elegant actionkamera, ligesom Vaquita marsvinet er en lille og elegant skabning. Faktisk er Vaquita marsvinet, verdens mest sjældne marine pattedyr og er desværre på vippen til udrydelse. 

Der findes kun omkring 10 Vaquita marsvin i hele verden

Vaquita marsvinet lever i Mexico, men det siges at der i dag, kun er omkring 10 individer tilbage. Vaquitaen har en stor sort ring omkring øjnene og en sort markering omkring læberne. Den ligner allermest en lille delfin, men tilhører altså marsvin-familien. Vaquitaen kan veje op til 55 kg. og kan blive 150 cm lang. 

Specifikationer for Paralenz Vaquita Undervandskamera

 • Still-billede opløsning: 12 megapixels
 • Video opløsning: 4K 60 fps / 4K HDR 30 fps / 1080p 240 fps
 • Video bitrate: 100 Mbps
 • Stabilisering: EIS 4K 30 fps
 • Chip: Ambarella H2s65
 • Image sensor: Sony IMX577
 • Connectivity: WIFI (5Ghz, app connection) 
 • Ports: USB-C, Micro SD-card (op til 128 gb, class: U3 eller V30) ikke inkluderet
 • OLED Display Size: 0.95" med 180x120p opløsning
 • Video format: MOV H.265 codec (4K 30 fps) og MOV H.265 codec (4K 60 fps)
 • FOV (1/1.8”) D135º H110” V57” linse
 • Kameraets mål: 128mm x 40mm x 342mm
 • Vægt: 240 g.
 • Kameraet kan tåle en temperatur fra -10ºc til +40ºc
Produktoplysninger
Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv din anbefaling

Paralenz Vaquita

Paralenz Vaquita

Paralenz Vaquita undervandskamera til dig der elsker livet under overfladen? 

Paralenz Vaquita undervandskameraet er et fantastisk actionkamera udviklet til dig der elsker havet og livet under overfladen. Film og tager billeder når du dykker, undervandsjager eller på anden måde udforsker livet under vandet med et action kamera i verdensklasse.

Skriv din anbefaling

Følg os på Facebook